Evenimente corporate

TMC Group are capacitatea de a organiza orice tip de evenimente corporate interne și internaționale, precum conferințe, congrese, simpozioane, seminarii, forumuri, lansări de produse, evenimente de marketing și PR, întâlniri și reuniuni de afaceri, ședințe zonale, regionale și teritoriale, sales meetings, cycle meetings, cluster meetings, școli de vară, programe educaționale medicale, evenimente cu caracter special/tematic – petreceri corporative, aniversări companie, team building etc.

Cei 10 profesioniști ai departamentului de organizare evenimente identifică nevoile companiei și concep evenimente complet personalizate, indiferent de numărul participanților, durată, locație sau domeniu. Cu experiență în domeniu de peste 15 de ani, sunt capabili să coordoneze mai multe proiecte în același timp și mai mulți furnizori pentru un singur eveniment de amploare. Consultanții urmeaza periodic training-uri și cursuri de specializare în organizare de evenimente, creație, PR, marketing.

M.I.C.E

Echipa MICE elaborează și dezvoltă împreună cu parteneri atent selecționați, concepte creative pentru evenimentele corporate.

Coordonatorii de evenimente integrează logistic toate serviciile necesare unui eveniment și gestionează toate etapele acestuia, propunând cele mai bune soluții de la implementare la optimizare. Astfel, companiile au vizibilitate și control asupra costurilor, optimizarea bugetelor, obținând saving-uri importante.De asemenea, sunt implementate politici de negociere a tarifelor preferențiale cu toți furnizorii agreați, de utilizare a tehnologiilor on-line de înregistrare și plată pentru înscrierile la congrese, de respectare a procedurilor interne de travel și a restricțiilor bugetare.

Tratăm fiecare eveniment cu profesionalism indiferent că este un eveniment cu câtiva zeci de participanți sau congrese naționale și internaționale, lansări de produse, școli de vara cu sute sau mii de invitați.

În funcție de cerințele clientului și complexitatea evenimentului, TMC Group alocă toate resursele umane, financiare și tehnice pentru a acoperi și susține desfășurarea evenimentului din punct de vedere logistic și financiar.

Rezultate și abilități

  • Peste 5000 de evenimente organizate din 2017 până în prezent.
  • Organizare evenimente corporate în țară și în afară țării,  cu până la 5000 de persoane/participanți.
  • Organizare eveniment în orice colț de lume, peste 500 de parteneri internaționali.
  • Consultanță și managementul integrat al călătoriilor de afaceri.
  • Bilete de avion, chartere corporate, zboruri private.
  • Experiența echipei, acreditări internaționale.

Contact

Suntem încântați să descoperim noul tău proiect

Adresă

București

Telefon

+40 734 772 125

E-mail

office@tmcgroup.ro

Social media